Tutorial dan Tips



Tutorial




Tips Blogging




Freebies





Keyword


















Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

51 luahan hati:

nabilah daud said...

thank you
i'd try some of your tutorial for my blog
and
menjadik tau
oke tq

Namee Roslan said...

waaaa..bestnya byk sgt turorial!! :D semua sy akan cuba!! terima kasih!

Atika Aula said...

sila la cuba~ :D

Dayah Yuzi said...
This comment has been removed by the author.
_NisaFuzi_ said...

nisa install link within. menjadi tau. tq

merahitujambu said...

timeksh info..

Ejat Hassan said...

awk gne template pe yep??

Rayen-Yazazhii said...

Bagaimana cara mendesai komentar. Seperti punya anda ?

cik iera said...

tq .da try ur tut0rial . m'jadik . suke sgtt :)

.::bErLiaN dAn pErmAta::. said...

assalamualaikum.seronk dpt tgk blog nie.

kuah kacang said...

thanx! da cute da kawe punyo blog.. tp awat tukar cursor x menjadi.. xpela.. mu t usya2 blog kawe ye.. i follow u.. :D

(ch0coluver) said...

akk .. cmne nak hide kn followers tuhh ?? help me please ! thnkx ;)

zuzuBEBE said...

suke bce tutorial awk . sng nk fhm .

muhammad amirul said...

nk tnye sikit..nk buat header tu mcm mne....ye..klo boleh bgtaw kt sye punye belog ek...sory menyusahkan

hlovate said...

sgt2 berguna tutorial nie... tengs sesangat.. teruja nak try semua.. hehe.. tengs akak

muhammad amirul said...

yups..nk buat header...btw..klo sye join contest yg admin buat tu hadiah nyer ade x bg header...klo ade sye p0wn nk join..lagi stu..mcm mne nk buat header tu..bgtaw kt shoutmix sye ek..sory menyusahkan ..sory

muhammad amirul said...

sye dh downloard photoscape..but x taw gak nk buat header..comel la ..boleh x tolong buatkan..klo x boleh x pe la...tq...i like boboiboy header...sory menyusahkan

CIK FERRA AWW said...

OH I REALLY2 NAK CARA U WAT WIDGET POST TERBARU KAT BLOG U. AHHHH ==" TULUNG2

Alia Syaza :) said...

sis, tapi mcm mana mau buat yg sign assalamualaikum dlm setiap entry yee? kira mcm setiap kali kita update ayat tu mmg dah ada disitu..

sila tunjuk ajar :)

♥ amy ♥ said...

best sgt tuto kt cni. tp na tanye cm ne na wat kite punye rungaan komen cantek cm akak pnye ?

thx akak. :)

cik wan said...

salam
saya dah cube buat tuto kat blog saya ada yang menjadi ada yang x uhuuu.. masih lum pantai nk godek2 belog nih thnx ye 4 ur tutorial :)

marina said...

Salam,,,akak baru je berblogging...masih baru...tutorial ni jadi panduan...

Adyb said...

buatkan tutorial untuk comment boleh tak? i mean, macam dekat blog ni punya, comment2 lawa, kemas :D

islamiyah ismail said...

assalaualaikum,....
sys ! tolong editkn blog saye boley ta ?
please !!!!

[ Izzatul Aisya ] said...

salam..
sy mintak izin yer..
nk try ur tutorial n apply kt my blog..
nyway,,very nice blog! chantekk sgt..;)

파크 승 준 - Park Seung Joon said...

Tq akak sbb sudi brkongsi tutorial ni. Menjadi laa

fyza d' fieza said...

fyza dah ikot tutorial kamoo.. terima kasih yaa.. =)

Gadis Pemalu said...

hey trimas! sngt berguna... ;D

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

macam mane nak ubah pswrd blog eak?

nur adlin adirah said...

alin amek tuto2 kat sini :)

Wawa said...

terima kasih....saya ada ambil beberapa tutorial di sini...tuto2 ini bnyk membantu saya...Jazakallah Khairan... ^-^

Gulet_Gurlz said...

thanx. sgt mmbntu. :)

Bahijah~ said...

syukran khatir...ade mgambil sdikit tips dri sini..
:^_^

tini uma kuantan said...

thanks......

Hey-u Han_na said...

teme kacih:)

Waseefatul 'Aleemah said...

jazakillahu khairan !!

syaz malik said...

Salam,Akaakk, boleh tolong buadkan header mcm akak ta? cume tulis name dan link blog .. :(

Nurin Nabilah said...

salam nk tnye mcm mne ek akk wt kt belah kanan tu yg akk tulis baca..baca
pastu ade akk tulis diriku... tutorials
dh lain2 tlong ajr please!!

yang bernama REMAJA said...

mohon copy ye. syukran :)

mierazenobia said...

kak macam mane nak buat tutorial list yg macam akak punye tu ^^ ajarkan boleh ?

SnHazirah said...

mmm...camne ye nak p kat dashboard yg ada posting,design etc.dah cari tp x jumpa

fiqafifi said...

assalamualaikum , kak atikah sy nak minta tolong boleh x ? boleh tak tolong sy mcm mne nak buat tutorials ? seriusly , mmg sy tak thu kak . Harap akak sudi membantu . =)

fiqafifi said...

assalamualaikum . kak , ye ke comment dalam entri sy x leh comment ? mcm mana nak betul kan kak ?

darihatikehatifiqa said...

assalamualaikum kak atikah . =)
saya nak minta izin nak copy tutorials kak atikah ye . boleh kan ? nanti saya credit akak. =)

Wiwin Elias said...

salam akak...
syOk la tgk blOg akak...tmbh2 kat bab tutOrial tu..mcm2 dah sy blaja..
thnx eh..;)

pengemis Cinta~ said...

Salam atika..

macam mana ya nak letak facebook comment box dalam blog ea.. pc dah ikut banyak tutorial sebelum ni, berpuluh2 kali tapi masih xmenjadi. xde kesan lgsung pulak tu. even lepas save.. hoho. minta tunjuk ajar awak boley..;) syukran.

Cik Kay Jue said...

assalamualaikum awak, macam nak buat tweet, email, fb share,share this, google seacrh, like fb dalam satu kotak macam awak punya tu? hehe..

boleh ajar kan?

Arzilinawati Idris said...

Assalam.

Saya nak guna tutorial yer. TQ. sy letak banner awak kt blog saya.

"Salam Ukhuwahfillah" said...

assalam..
macam mana nak buat border mcam blog akak ni?bleh ajarkan x?border utk body /content nih..sy guna simple template

♩♫anafarhana♬♪ said...

http://funnyvelove.blogspot.com/

nice tuto!
follow me back. :D

Norwahidah Mohd Safuan said...

Assalamualaikum atika.. saya nak tanya bagaimana nak masukkan apa yg kita post dalam menu tab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula