Home » » Jangan pakai tudung tapi tutup aurat

Jangan pakai tudung tapi tutup aurat


بسم الله الرحمن الرحيم


Gambar hiasan je >.<
Jangan pakai tudung tapi tutup aurat..dah ramai orang sedar tentang perkara ni. Waktu countdown tahun baru tu pun dengar Ustaz Azhar Idrus cakap tentang perkara ni. Sebelum ni saya dah pernah dengar dah penceramah lain sebut dulu. Saya dah tulis entri tentang perkara ni..


Keyword ni minggu lepas punye, tapi still lagi jumpa blog saya bila search keyword ni. 



Ni entri nya >TEKAN< Saya ingat lagi waktu dah publish entri tu, ada yang seolah-olah macam "marah" sebab tajuk mengelirukan. Bagi saya, biasa je..sebab tu kena baca dulu. Ni baru tengok tajuk, dah buat kesimpulan. Kawan-kawan yang lain jangan macam tu ye =.=

 والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

2 luahan hati:

N'yue said...

xwajib pakai tudung tp wajib tutup aurat so phm2 sendiri la..he3
nice...tbw2 dr ustaz Idrus :))

Anak Munsyi said...

nice post :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula