Home » » Malu sebab tak hensem

Malu sebab tak hensem


بسم الله الرحمن الرحيم 

Assalamualaikum

Siapa yang tak hensem ni? Siapa plak yang malu sebab diri tak hensem?
Hensem itu subjektif kan..sama jugak macam cantik.

Jadi, jangan malu..hehe.

Apa ciri-ciri lelaki hensem bagi korang?

lelaki hensem
Adakah macam ni? Ye, bagi saya !! :p

ciri-ciri suami pilihan
Ciri yang utama..takde pun tulis mesti kena seorang yang hensem. hehe. Bagi saya, good looking sudah, sejuk mata memandang kan  (^^,)

Malu sebab tak hensem
bukan ada sesiapa yang tak hensem pun, ni sebenarnya keyword blog saya. Saya lupa tarikhnya bila, yang pasti sebelum saya short sem minggu lepas. 


malu sebab tak hensem


Try search kat google, keluar la yang ni..


Nak baca? Ni entri nya >TEKAN<

Jatuh cinta bukan kerana rupa, jatuh cinta kerana agama yang ada padanya 

 والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

9 luahan hati:

Liana Ryan said...

Semua lelaki ensem.=]

elyna mirsada said...

ckup la dy seowg berpegang pd agamanye..

! Arjunakirana ! said...

malu laaaaa hehehehhe :)

fieha said...

hensem bila dapat membimbing isteri ke jalan yg diredhai Allah.. :)

Eza Boom Boom said...

ensem tak pentingg.... :)

Ayu Iman said...

salam..singgah sini dan follow tuan blog sekali..nice your blog sure kita follow entri seterusnya..

pha is said...

bak kata my lecturer, laki tak hensem pon tak apa, semua dapat. (n_n)

Ezzu Raza said...

Salam Ukhwah!!

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

lelaki beriman dan pemalu adalah lelaki yg paling ensem! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula