Home » » Blog Perempuan Pelacur Murahan!?

Blog Perempuan Pelacur Murahan!?


بسم الله الرحمن الرحيم 

Asalamualaikum

Blog siapa pula yang dilabel sebagai perempuan pelacur murahan ni? Yang paling penting, bukan blog saya ye..:) bukan apa..kalau tak silap saya la kan. Minggu lepas saya cek statistic blog dan salah satu keyword atau kata kunci yang menyebabkan orang datang blog saya ialah kata kunci ni la "www.blog perempuan pelacur murahan". Saya terus Google keyword tu dan memang blog saya ada di first page bila taip keyword ni. Rupa nya baru saya ingat, saya pernah tulis satu informasi semasa tentang satu berita iaitu Layan Macam Pelacur. Klik untuk baca..


Layan Macam Pelacur, Pelacur, Perempuan Murahan, Blog Perempuan Murahan, Pelacur Murahan,Keyword, Kata Kunci
Layan Macam Pelacur, Pelacur, Perempuan Murahan, Blog Perempuan Murahan, Pelacur Murahan,Keyword, Kata Kunci


Baru je beberapa minit tadi saya cek balik di Google dengan menaip keyword yang sama..masih lagi di first page tapi dah meningkat ke nombor yang ketiga. Try la ~


P/s : Ada juga orang taip keyword macam tu ye? Tersilap tekan atau memang dia betul-betul nak cari blog tu. Tapi ada ke? Ntah la..http://www.emocutez.com


 والسلام




Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

7 luahan hati:

cx's said...

duniawi. apabila nafsu menjadi raja

Azie Azman said...

aish..ade jugakk org mcm ni..huhu

zulhilmi.tempoyak said...

sy la yg mencari tu...

opsss...

kantoi lak...;p

haha

LadyBird said...

ramai nye org seach sal pelacur ni ek.. huhuhu

Puanbee2 said...

memang dia cr berita mcm tu kot..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Adeh, mcm2 ayat yg kua klu org bernafsu search.. :)

AYIE said...

aiya
mcam ni pn boley..
x psal2 je blog awk tlibat kan, huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula