Home » » Kenapa tak ada widget followers? dan macam mana nak buat?

Kenapa tak ada widget followers? dan macam mana nak buat?


بسم الله الرحمن الرحيم


Follow, Followers, Blog, Blogger, Cara nak Follow Blog, Cara nak buat bila tak ada Widget Follow, Hide Follower, Hide

Assalamualaikum

Sejak pagi tadi jadi macam ni, saya sendiri tak tau sebab apa dan nak buat apa. Kejap ada, kejap tak ada. Tapi, blog saya yang lagi satu, ada pulak. Bila blogwalking, tengok blog orang lain pun ada jugak yang sama jadi macam saya. Saya ingatkan blog saya sorang je. 

Ada yang tanya saya, macam mana nak follow. Mungkin cara nak follow saya bila widget ni tak ada ialah dengan menekan Follow di bahagian atas blog. Di atas tu, cuba kawan-kawan hala kan cursor ke atas blog saya. Di bahagian kiri atas, ada perkataan Follow. Klik situ ye. Saya tengok ada jugak yang dapat follow saya walaupun widget ni daripada pagi tadi buat hal. Saya pun tak tahu kenapa. 

Mungkin kawan-kawan yang lain senasib dengan saya boleh follow blog rakan blogger yang lain dengan cara yang sama. Hmmm...cuba la dulu. Mungkin berkesan. Tapi saya rasa boleh :)

Selamat mem"follow

 والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

12 luahan hati:

Princess Feyqa said...

huhu saya ingat saya sorang je yg xde :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sma la .. bw ja y bule .. nk follow kna tngu besok la jwp nya..

IeJat PotPet said...

same la kes kiter... penat refresh page tp x kuar2....hhhmmmm...

cahaya syahirah said...

hahhaha, sme laaa, ingatkan laptop ni haaa rosakk, ish3 -,-

Wyna Nubies said...

As Salam,

haha~ramai kongsi masalah yg sama yer..tp,sy xde..huhu~ ;p

AmyZana said...

ustazah, bukan ustazah aje~
saya pun sama. sian orang2 yang berharap saya nak follow blog dorang tu
ish ish~ =.=

aWatif azmi said...

sme laa kiter..apsl jdi cenggitu eh??mujur ade care len nk follow blog sy..hihi:P

Adah.Freak said...

Ada cara lain gak. Pi kat dashboar, copy URL blog yang kita nak follow, pastu tekan button ADD sebelah MANAGE. Kluar pop up then tinggal paste kan url tadi :D hahahahah saya tak faham saya taip ape :P

fieha said...

dah brape hari jgk jadi cmni..x tau bila nk ok..

Atika Aula said...

@Adah.Freak
oooo..mcm tu eh, baru sy tau :)

♥ aeryn ♥ said...

saya pon sama . tanx k

Ninie's said...

aaaa , kita pun hilang -.- kita ingatkan , kita seorang sahajee ^^ bila bukak jea comment nih , ramai beno comment , wahh ada geng lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula