Home » » Tv Al-Hijrah Ustazah Pilihan

Tv Al-Hijrah Ustazah Pilihan


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

Apa pendapat korang tentang program Ustazah Pilihan dan Solehah ? Tak payah jawab dulu..sebelum menjawab, saya rasa elok baca dulu pendapat-pendapat mereka yang menentang dan pendapat mereka yang menyokong. Lepas tu, baru boleh buat kesimpulan..cara macam tu saya rasa paling terbaik. 

tv al hijrah ustazah pilihan 

merupakan keyword saya dalam bulan ni, tapi saya lupa tarikhnya bila..yang pasti bulan ni. Bila program tu dah nak bermula, ramai juga yang search maklumat tentang program ni. Bila taip keyword kat atas..blog saya akan keluar di first page, dulu ranking yang ketiga waktu saya mula-mula cek. Tapi, sekarang dah jatuh ranking yang keenam kalau tak silap. Yela, program dah berjalan..semakin ramai yang mula menulis tentang program ni..jadi, blog saya yang kurang popular ni pun semakin jauh ke bawah. :)

Solehah, Solehah TV AlHijrah, TV Al Hijrah, Al Hijrah, Pencarian Solehah, Pencarian Pendakwah Wanita, Rancangan Realiti Solehah TV Al Hijrah 2011, Ujibakat Solehah 2011,Ustazah Pilihan, Ustazah, Astro Oasis, Pencarian Ustazah Pilihan, Ujibakat Ustzah Pilihan 2011, Program Realiti Ustazah Pilihan Astro Oasis 2011
Solehah, Solehah TV AlHijrah, TV Al Hijrah, Al Hijrah, Pencarian Solehah, Pencarian Pendakwah Wanita, Rancangan Realiti Solehah TV Al Hijrah 2011, Ujibakat Solehah 2011,Ustazah Pilihan, Ustazah, Astro Oasis, Pencarian Ustazah Pilihan, Ujibakat Ustzah Pilihan 2011, Program Realiti Ustazah Pilihan Astro Oasis 2011


Entri yang berkaitan dengan keyword tadi..Harapan saya terhadap Program Realiti Ustazah Plihan & Solehah
Klik kalau nak baca, bagi yang belum.

P/s : Saya masih lagi tak tau nak buat keputusan tentang program ni..pro atau kontra, tapi lebih kepada kontra rasanya :) up to you ~

 والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

5 luahan hati:

Cik SHiNJU said...

Saya ada follow Solehah kat al-hijrah tu...Ustazah Pilihan belum tgk lg... Masa x mengizinkan...

Faaein Talip Roy said...

salam singgah..

dua-dua program menarik.. tapi entahlah.. setakat ni.. saya tengok yang posotof aje dulu..

memang di belakang.. ramai yang tidak menggemarinya..

:: Dhiya :: said...

salam atikah,

lama tak ke blog ni.
pada Dhiya, dhiya agak tidak setuju dengan kedua2 program ni. hee. rasa macam tak sesuai pulak wanita diketengahkan. macam tak sesuai je.

karimi said...

solehah 2 kat tb mane??? penah dgr je, tp xpenah tau ade rncgn 2... ade jugak kakak kpd coursemate yg masuk solehah 2, dr situ dgr ade pogram solehah... tp pd sy, memg kontra bnyak dr pro, imam muda pon bnyak kontranye... wallahu a'lam

Aqila Farah said...

kila nak tanya keyword nie mcm mne ? harap awak bole tolong . ini link blog saya . aqila-farah.blogspot.com . saya harap awak tinggalkan jawapan di shoutbox . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula