Keputusan Contest : "Saya Blogger Kreatif". Jom tengok~بسم الله الرحمن الرحيمAssalamualaikum

Pertama sekali, saya minta maaf sebab terlambat untuk umumkan pemenang contest ni. Memang agak pening jugak la nak buat pilihan, kebanyakan yang join semua blog cantik-cantik sangat. Saya sendiri susah nak pilih. Tapi, perkara pertama yang saya ambil kira ialah syarat untuk join contest ni..ramai jugak yang join contest ni, tapi ada syarat yang tak dipatuhi..sebab ramai yang join jadi saya terpaksa pilih yang terbaik. Ramai jugak yang ceritakan tentang blog sendiri..dalam syarat tu, saya suruh cerita tentang blog saya. Kemudian, masih ada lagi blog yang kurang kemas dan loading lambat ataupun blog kawan-kawan dah ok, tapi ada lagi yang lagi ok. Jadi, saya kena pilih yang terbaik dalam kalangan yang terbaik..

Mula-mula memang saya janji nak pilih 10 blog je kan..tapi, saya ambil keputusan untuk pilih 23 blog. Memang ni kiranya saya dah tak tau dah nak buang yang mana..semuanya ok. Just bilangan review tetap 10 hari ye.hehe.


Pemenang utama  :Lain-lain dan susunan secara rawak :

Tahniah saya ucapkan kepada pemenang dan yang tak berjaya jangan sedih tau. Len kali cuba lagi ye..mana la tau rezeki di contest yang lain kan =]


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula