Home » » Pembaharuan di Blogspot

Pembaharuan di Blogspot


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Tadi saya baru perasan kat blogspot dah ada sikit pembaharuan, agaknya baru bertukar tadi..ada tambahan untuk tukar favicon blog. Kalau kalau kawan-kawan tak tau yang mana, boleh tengok disini tutorial favicon. Ni dia yang baru tu..bukak design masing-masing, akan nampak macam ni.


Klik edit plak akan keluar macam ni..


Upload la gambar yang kawan-kawan nak :)

Dashboard baru tu saya punya belum berubah lagi..ntah bila nak berubah, saya pun tak tau. Yang pasti, box followers saya dah hilang. Mungkin tips ni dapat membantu kawan-kawan untuk follow blog mereka yang hilang box followers macam saya >TEKAN<

..Sekian..

 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

5 luahan hati:

Salhah Suhot said...

x jadi pun

Atika Aula said...

perkongsian dari seorang rakan blogger :)
Adah.Freak said...
Ada cara lain gak. Pi kat dashboar, copy URL blog yang kita nak follow, pastu tekan button ADD sebelah MANAGE. Kluar pop up then tinggal paste kan url tadi

fathiahRAIHANA said...

ade ea ? xpasan pun akak . hehehe
thanks share ^^

Omu Rice said...

erm...bau tau...ble singgah cni...klu tau pn mmg tak perasan...pekabo tn blog...

Mohamadazhan.com said...

aik? saya pun tak perasan ada perubahan tu...hehe.TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula