Home » » Mesti komen entri ni ~

Mesti komen entri ni ~


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Mula-mula nak minta maaf sebab dah lama tak update belog..takde la lama sangat sebenarnya. Last entri ahad lepas.http://www.emocutez.com Blog hari-hari bukak tapi takde masa nak update, tu je. 

Apa tujuan saya buat entri ni? Dah la title Mesti komen entri ni ~ pulak. Kenapa kena komen pulak kan? Agak - agak nape ye? Senang je jawapannya..saya nak link blog kawan-kawan je. Bloglist yang saya buat hari tu, saya dah tutup. Sambutan yang kurang menggalakkan sebab saya jarang blogwalking..

Kali ni saya nak buka kepada blogger yang letak link blog saya di bahagian bloglist..macam bloglist saya tu, boleh tinggalkan komen atau link blog di bahagian komen entri ni. Blog saya WAJIB ada di bahagian bloglist kawan-kawan dan jangan hanya letak link blog saya di sidebar atau letak link blog saya di page lain. Maksudnya blog saya letak di bahagian bloglist sama macam saya punya..

Baru la situasi win-win kan..betul tak? Masing-masing dapat tau update terkini blogger lain. 


Tinggalkan link tau http://www.emocutez.com


Selamat malam 

 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

15 luahan hati:

Misz Pinky Eyes said...

comeynye blog adik..jeles la Misz Pinky...hehehe

JImmy said...

http://aboutyesterdayoncemore.blogspot.com - jemput singgah. =)

Nursyahira izzati Ngadimon said...

heyyhoo . sorry slaluu jd silent reader , tk komen punn . selamat kenal akk !

singgah blogg kitee yg humble :D
http://photophobiaeyraa.blogspot.com/

selipar buruk said...

http://anoraini.blogspot.com/ singgah sini..

fieha said...

sy suke blog ni n dh lme letak kt bloglist sy :)

http://fieha88.blogspot.com/

teratak hati said...

dh ade dlm bloglist blh bg link lg ke..?http://suterasyifa.blogspot.com
jom singgah...

Aisyah said...

http://ini-blogsye.blogspot.com/ jempot la dtg ke blog .. hehe :)

Budak_taWadhuk - najwa - said...

[: hehe. singgah2..

Batrisyia Anis Azrin said...

Amik.

Norhayati Rostam said...

huhu.
tak dapat la nak buat macam tu.
:)

cimOt said...

hmmmm..tiada paksaan..

btw,nice and neat blog..i like it..

Si Pengembara said...

saye nak jugak..
www.suterakasih90.blogspot.com

cik nurul said...

comel lah blog ni.

http://lalalahanim.blogspot.com/

ct suhailah said...

comel nya blog...
ske3....

AdMiN BlOg said...

Salam...perkongsian yang sgt baik...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula