Home » » Kenapa saya tak update belog?

Kenapa saya tak update belog?


بسم الله الرحمن الرحيم 

Assalamualaikum


Dah lama kan saya tak update? rindu la dekat blog ni..rindu sangat,http://www.emocutez.com kesian pulak terbengkalai je. Nape saya tak update eh? Lame pulak tu lebih kurang 6 atau 7 hari kan. Ni die sebab-sebab saya tak update blog ~

Tanda soal, tanda tanya, question mark, soalan, question
Nape tak update???

  • Sibuk dengan tugasan sebagai seorang pelajar
Semester ni memang banyak sangat tugasan, bukan setakat assigment je kena buat, tapi banyak jugak projek yang kena dilaksanakan. Jadi, memang tak berkesempatan nak duduk depan laptop dan update blog kesayangan ni.hehe. Tapi, saya akan cuba update juga setakat mana yang boleh sebab hobi saya berblogging. Hari-hari ada niat nak update, tapi tak berkesempatan. Ada tugasan lain yang lebih penting perlu saya buat dulu. Utamakan perkara yang utama la kan..tak gitu ke? 

  • Tak ada idea
Ni lagi satu sebab kenapa tak update, kadang-kadang ada masa sikit tapi idea pulak takde. Nak wat macam mana kan..kalau boleh nak jugak menulis perkara yang boleh mendatangkan manfaat dengan orang lain. Jadi, kena jugak fikir perkara-perkara yang elok-elok untuk tulis. Eh..entri ni bermanfaat ke? hehe.http://www.emocutez.com


Maksudnya saya sekarang bukan lagi blogger tegar..sebab kalau blogger tegar, kena update hari-hari kan? takpe la, yang penting..saya sayang belog saya. Saya nak share semua ilmu atau maklumat yang saya ada kalau boleh. Tak rugi kan berkongsi ilmu. 


Blog, Blogging, Love Blog, Love Blogging, Suka Blog, Suka Blogging



P/s : Dalam usaha untuk menjadi seorang yang sentiasa berfikiran positif dalam setiap masa dan keadaanhttp://www.emocutez.com


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

11 luahan hati:

^^eKaTiKaH^^ said...

yup, kite pun kadang2 tak sempat nak update disebablan assignment yg melambak.. :)

fiQ'Ra said...

tak apa.. blog tu sekadar smpingan :)

shiema sufian said...

update ape yg mampu dan buat yg lebih penting :)

fieha said...

betul2..buat mne yg perlu dulu..hehe..sy pon update blog ikut de masa ke x..xde idea tu selalu je jadik.. :)

teratak hati said...

biase la student kn mmg busy..

Nursyahira izzati Ngadimon said...

tak apee lah kak ! blogging tuu mase senggang jee kan . ;)

Aimi Farhana said...

yup! betoi tuh harus berfikiran positif kann ? ^_~ hope so

Si Pengembara said...

huhuhu.. samelah kita.. sejak2 naik belajar semula, masa yang diberikan untuk blog tersayang ni kurang pulak.. huhuhu.. =)

Qienah said...

btol2 semua cakap..yang penting keje kita selesai.ok?:)

Al-Manjuniyy Abdullah said...

semoga Allah redha

Solihahazahar said...

jgn stress sangat buat assigment tuu huhu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula