Home » » Selamat Hari Merdeka

Selamat Hari Merdeka


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

Mesti semua orang dalam mood raya lagi kan? Mesti semua orang masih sibuk-sibuk nak pergi beraya kan? Mesti semua orang masih ada lauk raya la gi kan? Sama la dengan saya...alhamdulillah dapat berpuasa sebulan di rumah tahun ni. Sambut ia dengan kesederhanaan..

Merdeka, Jalur Gemilang, Selamat Hari Merdeka, Malaysia

Apa-apa pun entri kali ni adalah untuk saya ucapkan Selamat Hari Merdeka yang ke 54...walaupun negara dah lama merdeka, tapi ada juga sesetengah golongan yang masih dijajah pemikirannya. Erti merdeka yang sebenar ialah bebaskan pemikiran daripada dijajah oleh unsur-unsur luar. 


P/s : Update ni pun cepat-cepat je :)

 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

3 luahan hati:

Zul Fattah said...

salam ziarah...
slamat hari raya ke dua..

ain revival said...

merdeka kita jatuh 2 syawal kan..mesti rmai y bz..hehe

hepi independent day !

~bUih-bUih ciNta~ said...

selamat menyambut hari kebangsaan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula