Home » » Salam 'Idul Fitri

Salam 'Idul Fitri


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

InsyaAllah kalau mengikut kalendar..Selasa minggu depan kita semua umat Islam akan menyambut Hari Raya 'Idul Fitri atau Hari Raya Puasa kan..sebelum tu, saya nak ucapkan awal-awal la ye. Di kesempatan ni..saya Atika Aula ingin memohon maaf sekiranya ada di dalam penulisan saya yang mengguris hati dan perasaan sesiapa yang membaca..niat saya hanya ingin menyampaikan apa yang betul sahaja..walaupun saya sendiri kurang sempurna..InsyaAllah kita sama-sama menjadi yang lebih baik dari yang sebelumnya. Mudah-mudahan..

Selamat Hari Raya 'Idul Fitri Maaf Zahir dan Batin..

Akhir kata, saya nak beri kad raya ni kepada semua yang datang ke blog saya. Sudi-sudi lah ambil ye. Pilih je yang mana satu..

Selamat Hari Raya, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Aidulfitri, Syawal, Kad Raya

Selamat Hari Raya, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Aidulfitri, Syawal, Kad Raya
Selamat Hari Raya, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Aidulfitri, Syawal, Kad Raya

Selamat Hari Raya, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Salam Aidulfitri, Syawal, Kad Raya


Kalau nak ambil, klik je pada gambar ni. Lepas tu boleh ubah saiz gambar untuk sesuaikan di blog masing-masing. Tengok kat sini >TEKAN<

Dah ambil nanti, tinggalkan la komen ye :)


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

4 luahan hati:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

kullu am wa antum bikhoir :)

najihatussolehah said...

selamat hari raya..:)

Budak_taWadhuk - najwa - said...

salam aidilfitri ! [:

IkhMa -1014- said...

salam Aidilfitri kak :)) mohon maaf zahir & batinnya ~! kak, saya take kad raya ni satu yer. Terimakasih :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula