Home » » Contest : "Saya Blogger Kreatif " telah tamat!!

Contest : "Saya Blogger Kreatif " telah tamat!!


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

Seperti mana yang saya janjikan dulu, contest ni tamat pada 30/7/2011 kan. Saya memohon maaf sebab terpaksa dipercepatkan tarikh ni daripada yang dijanjikan atas sebab-sebab yang tertentu. Hari ni 28.7 saya akan tutup penyertaan untuk contest ni. Mungkin esok saya akan umumkan pemenang ye..tapi waktu tak ditentukan bila. Jadi, kena lebih alert :)

 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

7 luahan hati:

Pi Kachuu Pika said...

Uhh.. Bedebarnya!! Dup dap.. dup dap..

Pena Tumpul said...

oh, baik! cant wait 4 da result! =)

eyza ♥ said...

eyza setia menunggu nama2 pemenang (:

Mashitah Mohd Arifin said...

Wahh ! Tak sabarnya kak Atika ! Huh .

Syarifah Dyana Balqis said...

oh, blog saya sekarang dah jadi hitam so tak ramai orang nk vote. okey saya tawakal je :(

Nur Syazwani Khirizan said...

I'll wait for it . Uishhh , rasa gementar pun ade nih , huhu :')

areyf said...

saya dah join..
tak sabar nak tahu pemenang..
hee =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula