Home » » Keputusan Contest : "Saya Blogger Kreatif". Jom tengok~

Keputusan Contest : "Saya Blogger Kreatif". Jom tengok~



بسم الله الرحمن الرحيم



Assalamualaikum

Pertama sekali, saya minta maaf sebab terlambat untuk umumkan pemenang contest ni. Memang agak pening jugak la nak buat pilihan, kebanyakan yang join semua blog cantik-cantik sangat. Saya sendiri susah nak pilih. Tapi, perkara pertama yang saya ambil kira ialah syarat untuk join contest ni..ramai jugak yang join contest ni, tapi ada syarat yang tak dipatuhi..sebab ramai yang join jadi saya terpaksa pilih yang terbaik. Ramai jugak yang ceritakan tentang blog sendiri..dalam syarat tu, saya suruh cerita tentang blog saya. Kemudian, masih ada lagi blog yang kurang kemas dan loading lambat ataupun blog kawan-kawan dah ok, tapi ada lagi yang lagi ok. Jadi, saya kena pilih yang terbaik dalam kalangan yang terbaik..

Mula-mula memang saya janji nak pilih 10 blog je kan..tapi, saya ambil keputusan untuk pilih 23 blog. Memang ni kiranya saya dah tak tau dah nak buang yang mana..semuanya ok. Just bilangan review tetap 10 hari ye.hehe.


Pemenang utama  :



Lain-lain dan susunan secara rawak :





Tahniah saya ucapkan kepada pemenang dan yang tak berjaya jangan sedih tau. Len kali cuba lagi ye..mana la tau rezeki di contest yang lain kan =]


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

27 luahan hati:

Miss Xyz =) said...

alhamdullilah, nme sye ade.. *gembira2 XD

MIMIE.. said...

yeay..nama saya ade jugak..alhamdulillah..

MIMIE.. said...

yeay..nama saye ade jugak..alhamdulillah..

Dalila Diela said...

Tahniah kpd pemenang :)

Putri N@ilofar said...

Syukran atikah... alhamdulillah :))

Fiqah Yassin said...

alhamdulillah :'D Thanks akak! First time menang contest ni, hehehe XD

Syarifah Dyana Balqis said...

alhamdulillah, walaupon dapat yang ke 7 tapi sye tetap bersyukur. Terima kasih ya kak Atika! Kreatif la pemenang pertama tu. :D hehe

Adek ira said...

wkakaka! tahniah :D

yaya said...

oh noo ! alhamdulillah ~
nama sy ade lah . suke suke suke . tengkiu . sy ade post sumthing special utk awkk . :)

http://yayayasmin.blogspot.com/2011/07/bukan-pemenang-utama-x-ape-laa.html

syapik naser said...

name syapik ade lah kakak ! haha,,thanks !

Ainur Farha said...

ala takde pulak namekuh disitu.

dewqra chacqk said...

tak menang ? hmm . sokeyh la . berpuas hati dapat join walaupun tak menang . ^^ . godd luck ya semuaa :)

Nur Syazwani Khirizan said...

Thanks you very much akak . Saya tak sangka boleh menang . Alhamdulillah :)))

abellpipitembam said...

alhamdulillah , nama saya pon ada kee ? okay lah no.5 tue . tq kak tika :)

Nazihah@Jiha said...

Assalamualaikum~mabruk kepada pemenang ^_^

selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak Atika ^_^

moga ramadahan kali ini lebih baik dan berterusan amalnya,inshaAllah =)

Azhunk Awang said...

Alhamdulillah, Syukran Jazilan ya Ukhti , ^_^ Ana usa'idu fariha

Nur Syazwani Khirizan said...

http://litemitz.blogspot.com/2011/07/keputusan-contest-saya-blogger-kreatif.html

Bukak yee ~ xDD

Atika Aula said...

salam semua~
sbnrnye yg url kat bwh tu saya susun secara rawak je..semua kreatif2 belaka. just pemenang utama tu je ada beza cket, yang lain tu saya susun ikut penyertaan. siapa tinggalkan url dulu, saya letak url dia dulu.
apa pun tahniah kepada yg menang dan jangan kecewa kepada yang tidak menang. :)

Elixindora said...

membalas kunjungan. jom join G.A

Mohamadazhan.com said...

Salam Ramadhan Karim…selamat berpuasa, moga dirahmati-NYA =)

Tahniah =)

nadzirah said...

syukran ya kak...first time menang...
n tahniah utk pemenang utama...=)

ERIN KAHAR said...

yay . sye ade dlm list tuh . hihi . thanks bebnyak .

sorfiena said...

salam Atikah ^_^
nama saya ada kat situ maksudnya saya menang ke ?

cik dila.. said...

tak menang.takde rezeki.tapi pemenang utama tu mang kreatif la.
laen dari yg laen..hehe..:D

Pi Kachuu Pika said...

OMG!! Thankies!! Ada link blog kite!! Alhamdulillah.... :)

Amy Syaquena said...

Good luck pada semua yang menyertai..

*salam kenal, amy singgah dan follow sini.jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

fahmie firas said...

blogger otai dah ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula