Home » » Keputusan Contest Blog Paling Kreatif & Inovatif

Keputusan Contest Blog Paling Kreatif & Inovatif


بسم الله الرحمن الرحيم 

Piala, Pemenang, Winner, Champion, Tahniah, Hadiah

Assalamualaikum

Dengan ini, saya mengumumkan Keputusan Pertandingan Blog Kreatif & Inovatif  jatuh kepada...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Kepada yang menang, saya ucapkan Tahniah dan kepada yang tidak menang, jangan sedih dan jangan kecewa. Contest ni hanya suka-suka je. Kepada yang tidak menang tu bukan sebab blog kawan-kawan tak kreatif, tapi mungkin kurang menepati ketiga-tiga syarat saya seperti mana yang saya tulis dulu, atau mungkin juga perlu memperbaiki kualiti penulisan dan penampilan blog, atau mungkin juga mereka bertiga ni lebih baik dan menepati syarat-syarat yang telah ditetapkan. 

Saya harap jangan putus asa dan nanti cuba lagi ye. Jangan simpan dendam tau.

Terima kasih daun keladi, 
Lain kali join contest saya lagi,
Jangan lupa Vote saya setiap masa setiap hari..
hehe

Akhir kata, terima kasih kerana sudi join contest ni..

والسلام 


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

13 luahan hati:

Mr AnOnymOUs said...

salam..thanks, terima kasih, syukran_^)
first time join contest n first time mng:) kih3
alhamdulillah..tengss sbb buat cntest cmnie, truskn blogging yer:)

Atika Aula said...

@Mr AnOnymOUs
w'slm..u r welcome, sama2, afwan :)
tahniah. keep it up~

~bUih-bUih ciNta~ said...

keCewa..hee:)

Atika Aula said...

@~bUih-bUih ciNta~
jgn la kecewa awak~ len kali cuba lg ye. kalah n menang kan adat bertanding~ :)

aiNulHusNa ^-^ said...

salam..♥ macih atika. ^-^ n tahniah jgk kpd pmenag yg lain :)♥

Atika Aula said...

@aiNulHusNa ^-^
w'slm..
sama2..tahniah juga :)

Mohamadazhan.com said...

Tahniah kepada yang menang =)

Cinta Ilahi said...

Syukran ya ukhti.. =)

Atika Aula said...

@Cinta Ilahi
afwan :)

NUR AIN AZMAN said...

TAHNIAH kpd pemenang :)

aen singgah mlm

p/s : tlg like gmbar aen masuk contest leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

Muaz Faris said...

style n comel la blog ni..

Tea said...

tahniah kat diorang. :D

Mohamadazhan.com said...

datang lagi mencuri banner...hehe.TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula