Home » » Contest Blog Kreatif & Inovatif telah tamat

Contest Blog Kreatif & Inovatif telah tamat


بسم الله الرحمن الرحيم

Tamat, Finish, Habis, Selesai
Ayam tiada kaitan ;)

Assalamualaikum

Seperti mana yang saya janjikan dulu, tarikh pertandingan ni sampai 2 Julai kan. Tapi, saya cepatkan sikit tarikh tu atas sebab-sebab tertentu. Saya rasa semua tak ada masalah kan?? InsyaAllah esok akan ada keputusannya. Kena alert sikit la ye..bila2 je saya akan umumkan.hehe.

Hadiah yang muktamad ialah 3 blog akan direview selama 7 hari. Keputusan contest saya akan buat sticky post selama 7 hari. Macam tu je. Kalau keputusan esok, maksudnya start 21-27 hb Jun 2011 (Selasa sampai Isnin). Ok, kawan2 puas hati tak? Saya harap semua akan berpuas hati dengan keputusan saya nanti. 

 والسلام 


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

6 luahan hati:

Mr AnOnymOUs said...

kcian ayam jd mgsa..hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

@Mr AnOnymOUs
okeh..will wait.hee~

fiQ'Ra said...

okey dear~ hehe... ;)

fiQ'Ra said...

fiqra vote atika byk2 bole ? ^^

tia fatiha said...

okey, will wait :)
vote ! :P

tia fatiha said...

huhu . sorry derr~ ingatkan bawah umo cam saya . hihi . maaf ye :P
dah vote :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula