Home » » Maher Zain Live In Concert

Maher Zain Live In Concert




بسم الله الرحمن الرحيم



Maher Zain, Album Maher Zain, Maher Zain Konsert, Maher Zain Concert



Assalamualaikum...

Selamat petang semua..baru saya teringat, malam ni pukul 8.30 ada konsert Maher Zain di Stadium Melawati, Shah Alam. Sape yang pergi ye?? Ada x? Dua hari kan konsert tu...dengar-dengar macam tiket tu cepat je habis dan laris. Awal-awal lagi orang dah "booking" dah. Kuat sangat ye aura Maher Zain ni.hehe.Bagus la..lagu-lagu yang dia sampaikan pun bermanfaat, kira macam santapan jiwa jugak la. Berbanding daripada lagu-lagu yang lagha tu..lebih baik dengar lagu nasyid kan. Ada mesej berguna yang tersirat dalam bait-bait lirik tu..


Maher Zain, Album Maher Zain, Maher Zain Konsert, Maher Zain Concert


Apa-apa pun...semoga Maher Zain dan artis-artis dakwah yang lain dapat menyampaikan dakwah melalui cara merka sendiri. Yang penting, Islam itu disebarkan..Sesiapa yang pergi konsert tu, tolong lah sampaikan salam saya (Assalamualaikum) dekat Maher Zain ye!! hehe~


Majulah ISLAM untuk semua


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

3 luahan hati:

Perindu Syahid Mzm-Fc said...

Assalamu'alaikum, ana nk share cerita...ana ade tiketnye (25/2/11)..tp ana xdpt pgi...sbb jauh... :D

nurul_diya m. nor al-haj said...

Nasib baik duk jauh..klau x mmg dh pergi..

Raji berkata said...

hohoh betul2
ticket dia pula bukannya murah2 tuh owh... adeh aku takde duit lah
kalau tak sure dh pergi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula