Home » » Contest Blog Paling Hensem dan Cantik 2011

Contest Blog Paling Hensem dan Cantik 2011


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum dan selamat pagi semua..
Kali ni saya nak join contest buat kali ke dua...dulu join contest blog paling comel. Tapi tak menang, tak pe..saya join sebab suka-suka je. Bukan nak hadiah atau pun kepopularitian atau dapat income dari nuffnang. Saya bukan nuffnangger pun..

Sekarang ni, saya nak join Contest Blog Paling Hensem dan Cantik 2011 yang dianjurkan oleh Hikayat Si Luncai. Saya tak rasa pun blog saya ni cantik sangat, sebab blog saya simple je..tapi, saja nak join contest tu. Boleh kan.hehe..saya rasa banyak lagi blog yang cantik serta smart. Kadang-kadang tu saya pun tak tau la diorang design macam mana..kreatif kan jadi blogger ni.

Saya nak tag :

Shidah (Kemuliaan Islam)
Admiral Hafiz (Admiral Legacy)




Ok2...sebelum 2, saya nak tulis tentang syarat-syarat nya:

mush Buat entri bertajuk :Pencarian Blog paling Hensem dan Cantik 2011. = SUDAH
mush Letak header Hikayat Si Luncai = SUDAH
mush Jadi follower blog beliau (tak nak pun tak pe) = SUDAH
mush Tag seorang rakan blogger lelaki dan perempuan (nak tag ramai pun boleh) = SUDAH
mush Post kan link entri ke ruangan komen entri beliau (entri contest ni) = SUDAH


Tiada hadiah wang ringgit, tapi penganjur akan promote blog pemenang dalam Sticky Post beliau selama 1 minggu.

Tarikh Tutup :

28 Feb 2011 / 11:59 PM

Sangat ramai yang join..terutamanya perempuan. Tak pe lah..saja nak cuba nasib.


..Sekian..



والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

7 luahan hati:

shidah2020 said...

kak atikah . . trime ksh sbb tag adk shidah . insyaAllah , adk join . tp , rse mcm mls la . . maaf eh . .

Atika Aula said...

@shidah2020
oh..xpe, tak ada paksaan ye dik :D

Encik Luncai said...

thanks sudi join..menang kalah tak penting..yang penting semua yang join akan jadi agen blogwalking sy..good luck :)

Raji berkata said...

inshaAllah boleh menang ;D
btw tlisan jawi tuh comel gak
assalamualaikum ngan wassalam tu
mne dpt eh?

Atika Aula said...

@Encik Luncai
time kasih tuan penganjur :)

Atika Aula said...

@Raji berkata
insyaAllah :)
lptop sy mmg sy install tulisan jawi..guna untuk wat assigment :D

wanie m'nJ said...

rasa mcm nk join!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula