Home » » Contest Blog Paling Comel :)

Contest Blog Paling Comel :)




بسم الله الرحمن الرحيم 



Assalamualaikum...dah lama rasanya tak update blog ni. Bukan apa, takde masa la..sibuk sangat..dah start banyak assigment dan kerja-kerja yang perlu di uruskan dulu. Bukak blog p0n kejap-kejap je..kesian kat blog saya ni.http://www.emocutez.com 


Entri ni saya buat sebab nak j0in 1 c0ntest...baru first time nak j0in . Rasa macam teringin la pulak. Contest ni di anjurkan oleh bella. Contest nya bertajuk..k0ntest bl0g paling c0mel! Comel sangat ke blog saya sampai nak j0in contest tu. Sebenarnya takde la c0mel mana p0n..saja je teringin nak j0in kan. Mana la tau menang ke...hehe.






Gambar ni saya ambil dari bl0g tuan yang anjurkan c0ntest ni..bella.



Ok la...j0m teng0k syarat-syarat pertandingan :


Warga negara Malaysia ( iye!)
Semua jantina diterima (perempuan)
Ada blog..takde blog ditolak! (ada!)
Kena f0llow blog bella..kalau tak follow takpe, xde paksaan. (dah follow lame dah)


Tag 4 orang rakan yang yakin boleh j0in c0ntest ni..

Saya nak tag siapa-siapa yang berminat la..



Tarikh tutup :

5.2.2011


Hadiah :

Duit menanti anda!


Saya cuma menyampaikan pesanan tuan umah je ni...



Itu je rasanya nak tulis..


Jumpa lagi lain kali
Jangan lupa datang cni selalu ye...j0in juga bloglist Atika Aula eh. Klik kt gambar c0mel kat sidebar saya kalau nak tengok bloglist Atika Aula. 


Mana lah tau..ada rezeki menang ke.http://www.emocutez.com 



والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

4 luahan hati:

MOH KEMBARA said...

Salam Atika, blog akak mesti tak menang, blog paling sempoy ada ler kot...

Atika Aula said...

@MOH KEMBARA
w'salam..belum cuba belum tau kak. hehe :)

Cik Shag said...

Good Luck, Atika! :D

Atika Aula said...

@Cik Shag
time kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula