Home » » Pengakuan Seorang Wanita

Pengakuan Seorang Wanita


بسم الله الرحمن الرحيم 


Assalamualaikum

Terjumpa sekeping gambar ni di satu page fb..



Wanita ni memang suka dipuji..lagi-lagi dapat pujian dan perhatian dari kaum lelaki. Sebab tu bila keluar ke khalayak ramai, kaum wanita ni berkelakuan seolah-olah macam ada pertandingan "jual badan". Masing-masing nak tunjuk badan dan kulit siapa paling cantik..sedangkan mereka tak sedar, diri dijadikan "alat pemuas nafsu".
Wahai wanita, sedarlah..jaga diri  kita baik-baik.


P/s : Apa pandangan korang??


 والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

6 luahan hati:

KAMIHIDUP said...

minta dijauhkan.

aisyah humaira' said...

betul2..lelaki actually x nak pun yg seksi2 ni,just sbg cuci mata bg diorang je..perempuan yg cepat perasan..percayalah,lelaki tetap mahukan yg terbaik utk kehidupan mereka :)

♥ MS ♥ said...

hundred percents agree :( mmg bodoh dan salah diri sendiri kalau diri sengaja pakai sesuatu yng boleh nampak apa yang tak patut :(

Abu Luqman said...

singgah sini

teratak hati said...

masih ade wanita yg x sedar kenyataan ni...

MERAH said...

Betul ni!mungkin fitrah perempuan nak tarik pehatian laki, tp sbb fitrah tu lah kita kena jaga spy tak tjatuh dalam hasutan syaitan dan desakan hawa nafsu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula