Home » » Kontest Menang Duit Raya

Kontest Menang Duit Raya


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

Hari ni saya nak join contest dari PuanBee..iaitu Kontest Menang Duit Raya. Saya nak cuba nasib, mana lah tau ada rezeki kan. Doakan saya..ok, tanpa membuang masa, saya nak ceritakan sedikit tentang produk Virgin Coconut Oil (VCO) yang dijual di blog PuanBee ni.


Virgin Coconut Oil, VCO, Maksud VCO, Kebaikan VCO, Kelebihan VCO, Khasiat VCO
Ini dia VCO tu..

Ok, saya copy sikit penerangan PuanBee tentang VCO ni ye.


VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.
Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.
Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.
Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.
”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”
Dr. Bruce Fife
Director of the Southern Colorado
Chapter of the Weston A. Price Foundation

Ok, untuk tahu maklumat selanjutnya..kawan-kawan boleh klik link-link di bawah :



Kalau kawan-kawan berminat, boleh order di blog PuanBee ye..




 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

4 luahan hati:

bella said...

good luck..saye pn mkn product ni..hehe

MR. MIND said...

glamer plak minyak ni

Puanbee2 said...

assalamualaikum ..hehe akk baru je dpt balas semua komen2 ni , terima kasih banyak ye join ... gud luck!

Atika Aula said...

@Puanbee2
waalaikumussalam~
tQ kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula