Home » » Dah nak dekat raya rupanya

Dah nak dekat raya rupanya


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Tak sedar rupanya tinggal beberapa hari je kan dah nak habis bulan Ramadhan, lebih kurang dalam 7 or 8 hari je. Minggu depan dah nak sambut bulan Syawal, dah raya puasa. Rasanya hari tu baru je saya ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan..waktu sekarang ni masa memang cepat berlalu kan. Semuanya sekelip mata je..

Bila dah nak raya..tandanya saya dah nak dekat balik UKM semula la, kalau tak silap 11/9 masuk UKM balik. Jumpa balik kawan-kawan lepas 4 bulan tak jumpa. Hmm..dah cuti 4 bulan kat rumah rasa dah malas pulak nak balik sana.hehe. Tapi nak buat macam mana kan, belajar tu pun jihad..yang penting hati kena ikhlas. 

Fakulti Pendidikan UKM, Pendidikan UKM, Pendidik UKM, UKM, Universiti Kebangsaan Malaysia, Dewan Kuliah Fakulti Pendidikan UKM, FPend
Ni la Fakulti Pendidikan UKM

Masuk sem baru maksudnya saya pun masuk la tahun 3, tinggal 2 tahun lagi nak habis belajar kat UKM. Mudah-mudahan setiap ilmu yang saya belajar, saya dapat amalkan dalam hidup. Tahun depan tak tau la lagi dapat tak puasa kat rumah, tahun ni yang paling untung..sebulan dapat puasa kat rumah. Jadi, cuti yang ada manfaatkan betul-betul. 

Bila candid, macam ni la jadinye..tak senonoh sungguh =]

Ok la, selamat berpuasa kawan-kawan...


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

7 luahan hati:

BuLat i2 CirCLE said...

xsabo nak raye...

apisv2 said...

Ramadhan diISI, Syawal berERTI

asnizaziz said...

betu la, dapat puasa sebulan kat rumah mmg sgt best, x tahu la dpt peluang cmni lagi x pasni, tapi still kene balik u lepas raya ni :)

AmyZana said...

semangat raya ! :D

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat hari raye naty.. hehee..
awal plak ucapkan! :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/tidak-dan-seterusnya-tidak.html

Miss Xyz =) said...

rse mse ni cpt sgt berlalu.. aishh.. hehe ^^

sifu im said...

lamanya cuti 4 bulan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula