Home » » Pen Drive Unik..Jom Tempah Sekarang!!

Pen Drive Unik..Jom Tempah Sekarang!!


بسم الله الرحمن الرحيم 

Assalamualaikum

Kawan-kawan pernah dengar, tengok atau pernah ada tak pen drive yang unik ? Unik macam mana eh? Pen drive ni dikatakan unik sebab bentuk pen drive ni yang menyerupai kad. Selain tu, kawan-kawan juga boleh letakkan gambar sendiri di pen drive ni. Sebab tu la unik kan..selama ni tak pernah jumpa pun, saya pun agak teruja bila tengok..lawa dan kreatif .

Ni antara contoh pen drive tersebut :

Pen Drive, Pen Drive Unik, Pen Drive Cantik, Pen Drive Pelik, Pen Drive Nipis

Masih tak jelas? Nak tengok lagi? Jom tengok gambar-gambar kat bawah ni pulak..

Pen Drive, Pen Drive Unik, Pen Drive Cantik, Pen Drive Pelik, Pen Drive Nipis
Pen Drive, Pen Drive Unik, Pen Drive Cantik, Pen Drive Pelik, Pen Drive Nipis
Pen Drive, Pen Drive Unik, Pen Drive Cantik, Pen Drive Pelik, Pen Drive Nipis


Ha..unik kan? Kan saya dah bagi tau tadi. Kat pasaran takde jumpa pun..setakat ni la. Semua yang ada jenis yang biasa tu  dan tak dapat nak tempah ikut citarasa sendiri. 

Kelebihan pen drive unik ni :
  • Nipis ( 2mm )
  • Senang di bawa ke mana-mana ( masuk dompet pun mudah)
  • Boleh design sendiri ( ikut citarasa masing-masing)
  • Harga yang berpatutan (mengikut harga pasaran)
  • Ada warranty

Berminat? Kalau berminat boleh tempah pen drive unik ni di sini >TEKAN< Tempahan dibuka sehingga 28.7.2011 sahaja, jadi sesiapa yang berminat tu cepat-cepat lah tempah ye.  Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang pen drive ni..boleh klik blog pemilik.


Pen Drive, Pen Drive Unik, Pen Drive Cantik, Pen Drive Pelik, Pen Drive Nipis


Selamat membeli


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

14 luahan hati:

Nazihah@Jiha said...

Salam alaik Atikah.

mcm2 ada =)

si ngokngek said...

waw..semakin canggih larh..eh takut tak reti pulak nak guna

abah khalisha said...

wah menarik btl lah

aimaniman said...

aahh menarik ,,.. tp cam ne nak simpan.. tntu ada bonggol sikit tang nak masuk usbnye tu.. abis pk pendrive akak gak lg bess sbb baru bli je tp dah ada virus pon..

Pupel Liyana said...

nice!!

Mohamadazhan.com said...

memang menarik =)

adeqq's izz said...

wahh , unikk btoii , bleyh letakk gmbar sendiri , ^^ suke ! suke !

diyan said...

sayang kalu pen drive comel ada gmbar heee

= d = said...

wow..
style ar..
first tyme nmpak pen drive cm nie..
:)

nursyamime said...

sangatlah unik pendrive tuh.:))

nor amira said...

menarik, unik. tapi nipis sangat tu yang takut nak gune, takut patah. saya ni da la ganas pakai barang :)

iMBobo said...

unik! :)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

menarik :)


excellence!

picairin said...

smart...yang paling besh boleh simpan lam wallet n bawak g mana2...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula