Home » » Diskriminasi (Satu Realiti)

Diskriminasi (Satu Realiti)


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Saya nak kongsi dengan kawan-kawan gambar kartun ni, comel la. Tapi, disamping tu..dalam gambar ni ada mesej yang sangat jelas. Saya rasa tak perlu saya tulis dan huraikan panjang-panjang..jom kita tengok, baca, faham dan fikir..

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam

Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam
Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam
Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam


Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam
Diskriminasi, Kartun Islam, Muslim, Orang Islam Ditindas, Muslim, Hakikat Islam


Ini lah realiti kehidupan ..sekarang ni, siapa yang menekan siapa? Semuanya telah jelas dan terang. Mana perginya Hak Asasi Manusia yang konon-kononnya diperjuangkan tu. Ish3..dunia o0o0o dunia.


والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

12 luahan hati:

Budak_taWadhuk - najwa - said...

Hak Kebebasan yang merosakkan agama... Bebas dalam segala-galanya. sehingga akhirnya, agama ditinggalkan.. :[

A retarded kitty said...

diskriminasi

cheqhaizan said...

zaman skunk banyak diskriminasi...hmhh..nice entri..salam perkenalan & follow u..ziarah2lah blog sy n jadi kwn sy :)
http://roseatelife-cheqhaizan.blogspot.com/

aLiAh said...

nk wt cmner sis.. tu la zaman skng nie.. ssh nk b'timbang rse..

tp comey la katon2 2.. hihihikk..^_^

Muhammad Hanafi Bin Sulaiman said...

salam, syurkan berkongsi yg baik ni...
seronok dpt membaca di sini...
sebenarnya hak asasi yg di agungkan oleh barat, bila menguntungkan mereka, bila terkena pada mereka, nah, di tolak ketepi apa yg di perjuangkan itu...

cth termudah senang, lihat kerajaan Malaysia skrg.. apa yg menyebelahi mereka, thats rite, tp yg mereka tak suka, semua kotor, dituduh negeri selangor tidak pandai mentadbir..
walhal, menteri2 malaysia yg tak pandai mentadbir..
maaf cth agak keterlaluan, tp itu yg mudah

Anwar Faiz said...

kite tertindas..

shiema sufian said...

suke ini :)

nurul ezlin said...

wee~ sy pnah tgk gmbar ni. best entry nih! :) keep it up :D

Syukri Kamaruddin said...

Undang2 dunia Israel yang pegang.. PBB bawah telunjuk mereka..


cantik entry ni. :)

Shuk_ArChie said...

biasa lew.. sebut je saya islam... org takut.. klu p negara barat lew... best cartoon ni... mesej padat... patot je benda2 mcm ni msk tv...

niena shopping2u said...

zaman skrg..
bla di bawah sikit selalu tertindas

Neko-chan said...

Nayzak punya kan?? From DeviantArt.... Kan? Saya dah baca... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula