Home » » Perubahan di Blog Atika Aula..jom tengok dan komen!!

Perubahan di Blog Atika Aula..jom tengok dan komen!!


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua..semoga sihat-sihat hendaknya. Wah..waktu exam pun sempat jugak sy menggodek blog.hehe. Yela, sebab hari ni hari Sabtu, takde paper..relax sekejap. Lame sangat tinggalkan blog ni...ok la, kawan-kawan pun dah tau kan, sekarang blog saya dah berubah. Berubah secara drastik..betul x?? Bukan apa, dah bosan dengan apa yang ada..


Update, Terbaru


Ubah template dan terpaksa menggodek secara keseluruhan..tapi takpe, sy rasa agak puas hati. Ni pun mungkin akan ada lagi penambah baikan...tak larat nak siap kan semua sekali. Cukup-cukup la kan..dulu warna ungu, tapi sekarang dah bertukar warna pink dan putih. Bukan fanatik pink tau..tapi nampak lebih feminin dan agak sesuai dengan perempuan.hehe..

Kawan-kawan rasa dulu lagi ok..or sekarang lagi ok? Komen la sikit...


Puas hati sebab dapat ubah blog :)

Ok ke?

Atau 

Tak ok??

Pinjam gambar anak-anak buah kejap...hehe.

Ok la..sekian.


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

14 luahan hati:

A retarded kitty said...

pinkish

MiSzy DiaN said...

cantik!
kemas daa.. :)

fathiahRAIHANA said...

wahhhh comelnyaaaaaaaaaaaaaaa pink gituuu . hihihihihi

Puanbee2 said...

ok cantik dan kemas itu yg penting ...

Puanbee2 said...

ok cantik dan kemas itu yg penting ...

KAMIHIDUP said...

ok, cantik dan simple, tak berat, terbaik!

nadiah LOVE ♥ said...

cantik!
suka tengok :D

Fatma Diyana MB. said...

comel ! :D

Rayen-Yazazhii said...

saya suka dengan tampilannya, lebih segar dengan Pink dari pada Purple dan lebih cepat aksesnya :) :D

arenice said...

nice blog..sudi2 la ziarah kte pye blog pulak..simple je..tak lwo cm akk pye..
anis-amalina.blogspot.com..^-^

musafir muslimah said...

terbaekkkk!
heehe..
lg cntik dr dlu ^_^
[w/pn xmnt pink]
hehe

najihatussolehah said...

cantik..tgok header baru kat atas tu..cik atika da berpunya ek..hehe..

Nazihah@Jiha said...

subhanallah..cantik3 mcm orgnya ^^ *betulkan hik3

Nazihah@Jiha said...

subhanallah..cantik3 mcm orgnya ^^ *betulkan hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula