Home » » Boleh tak tolong bagi pendapat??

Boleh tak tolong bagi pendapat??


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua..


Apa khabar...nampaknya semalam dah tamat la tugas saya sebagai seorang mahasiswa tahun 2. Bulan 9 nanti naik tahun 3 plak. Exam dah habis..tapi, Program Khidmat Masyarakat menanti 6 Mei ni. Balik rumah dulu..sori kalau tak update blog. Kalau ada kesempatan, akan di update..http://www.emocutez.com

Kan hari tu sibuk cakap siapa yang tak daftar guna GMail, bulan 6 nanti blog akan di delete kan? Ada juga yang cakap, tu bagi mereka yang tak bukak langsung blog sejak tahun 2007 eh. Ntah la, saya pun tak pasti..tapi untuk selamat, tukar je la kan. Memandangkan saya dulu log in guna Yahoo! sekarang saya dah guna GMail. Tapi, yang saya pelik tu,http://www.emocutez.com kenapa saya tak dapat buat ikut step yang ada di blog lain..nak tengok? Klik sini >TEKAN< atau sini pun boleh >TEKAN<

Saya tak ada akaun GMail, so lepas dah buat..try ikut step yang ada..tapi, saya tak buat sampai habis sebab ia tukar secara automatik. Lagi satu, blog yang saya follow semua tak hilang pun..pelik jugak. Akaun yang saya log in guna Yahoo! tu automatik takde. Sekarang setting saya macam ni..


GMail, Google, Google Mail, Google Email
Alamat email di tutup atas sebab tertentu ;)

Ha...sekarang jadi macam ni je. Maksudnya akaun saya ni dah sepenuhnya under GMail la kan..saya pun konfius lagi ni sebab tak buat step macam yang diajar tu. Sebab di tukar secara automatik..

P/s : Kepada yang tau, boleh la membantu saya yang sedang konfius ni~http://www.emocutez.com


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

12 luahan hati:

Mila Ahmad said...

camner nk tukar akaun gmail er?

KAMIHIDUP said...

kalau dah gmail tu kira oklah tu. :)

Tok Esah said...

dah lah tuh!! settle!!

Atika Aula said...

@KAMIHIDUP
oh..cm2 eh :)

Atika Aula said...

@Tok Esah
ok..time kasih :)

aRe-PeaK said...

yeke x tukar gmail blog kita akan di delete??
alamak..cmna nak tukar plak neh..ha sudah! hehe..

ce reply kat shout apit k..

najihatussolehah said...

owh..ye ke..biar btul...

aboyandnick said...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 100 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

NuNu BeBeH said...

Huhuu...sama la..nana ikut step kat link tu tak berjaya pon...
Da wat 1-1 dah...

Tp...kalau kat dashboard dah tulis akaun gmail...
Cuma yg author tu xberjaya lah tukar...still akaun yahoo..adeh!!

Kembang Perawan 3288 said...

suka kempen jom tutup aurat sblah ni. :)

seminggu sekali said...

Salam Ukhuwwah.
boleh tahu sumber yg mengatakan kita kena tukar kepada gmail tu?

terima kasih.

Dr Love said...

assalamualaikum.thanks dtg jengah blog saya. ingatkn masalah apa td.masalah gmail rupanya ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula