Home » » Anugerah

Anugerah



بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamu'alaikum semua

Alhamdulillah..Allah masih lagi memberi kesempatan kepada diri ini untuk taip segala macam kat dalam belog ni.hehe. Sebenarnya berita ni dah lama, berbulan-bulan dah. Tapi, sekarang rasanya baru datang mood nak taip kat belog. Keadaan badan pun dah mengizinkan di tambah mood nak menaip..jadi, kita update la belog kali ni ye :)



Berita gembira buat saya dan suami 

^____________________^




Waktu ni test masa seminggu raya..pagi tu terus ke klinik, macam tak percaya. Tapi percaya la kan, bila-bila Allah boleh beri kita rezeki. :)
Actually, test dalam dua kali la jugak.hehe.





Buku ni memang dah awal-awal beli, guna baucer buku..free je kan.hehe. Rupanya boleh terus guna tahun ni. Rezeki Allah tak siapa pun tahu. 



Mohon doa dari semua semoga kami sekeluarga selamat hendaknya. Amin. 






 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

11 luahan hati:

izan mama mia said...

tahniah yee..mg diberikan kesihatan yg baik dan mudah bersalin nnt...

norabidah suboh said...

subhanallah!! mabruk ukhti & zauj.. please good take care :)

Scha Nazri said...

Alhamdullilah. Tahniah awak :)

nanakimie said...

alhamdulillah...tahniah:)

MissButterfly said...

Alhamdulillah, tahniahhh :)

Adam Azra said...

Alhamdulillah. Tahniah. semoga di kurniakan zuriat yang baik. :)

Amirah Su'aidah said...

Tahniah.. semoga sentiasa sihat .. semoga segalanya dipermudahkan Allah .. =)

Brilliant Marjan said...

alhamdulillah..nanti ank kedua akk sama thn la dgn ank awak..jaga diri dan kandyngan baik2.dulu utk ank yg sulung akk pun beli diari tu.cuma yg kedua ni belum beli lagi.asyik habis je

Iza Fiza said...

Alhamdulillah =)..Tahniah dear =)

Mazatul Azura Muhamad said...

Alhamdulillah.. seronoknya...

Mialia said...

Alhamdullillah, tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula