Home » » Kenduri @ Walimatul 'Urus

Kenduri @ Walimatul 'Urus


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamu'alaikum


Selesai sudah kenduri di kedua-dua belah pihak, belah puan isteri dan encik suami. 2.2.2013 dan 27-28.4.2013. Lega rasanya. Dalam masing-masing sibuk belajar campur praktikal campur kerja..alhamdulillah semuanya berjalan lancar.




Berkat bantuan keluarga juga sebenarnya. Imbas kembali kenangan lama.hehe.

Semoga menjadi kenangan yang akan dikenang sampai bila-bila :)


Kad kahwin kami :)

Kami nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada yang sudi datang ke majlis kami, yang datang ke shah alam je ke atau pun yang datang ke jeram je ke atau yang datang kedua-dua tempat sekali. Yang bagi hadiah pun turut kami ucapkan terima kasih. Dah ada 3 periuk nasik..tapi tak guna lagi, tunggu rasmikan kat umah baru nanti bila dah duduk sama dengan encik suami.hehe




Pengantin lama Ahmad Adnin Aula dan  Nurul Atika






Tak sabar nak berphotoshoot dengan encik suami ^__^
Semoga cinta kami kekal hingga hujung nyawa dan ke syurga. Amin.



 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

6 luahan hati:

Amirah Su'aidah said...

Tahniah.. semoga kekal hingga ke syurga ... =)

Dear KHY said...

tahniah ye sis ^_^

Cik Miela said...

Salam. Tahniah akak, selamat pengantin baru *hehe tak terlambat ke?. Sorry dah lama tak datang jenguk blog ni, sebab sibuk study

Nur Zaheera said...

:)) tahniahh. semoga berbahagia selamanys. amin

:)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tahniah, semoga kekal bahgia hingga kejannah..

Nur Azila said...

Selamat pengantin baru cik eh puan atika aula semoga bahagia hingga ke syurga.. amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula