Home » » Keputusan : Giveaway Raya Untuk Semua

Keputusan : Giveaway Raya Untuk Semua


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum


Maaf lambat umumkan pemenang..dah malam baru nak buat entri. Saya harap semua dapat terima keputusan ni, kepada yang menang mungkin itu rezeki dia kan :) 


Pemenang dipilih menggunakan random.org. Tanpa membuang masa, saya umumkan pemenang ye.


Pemenang utama (tudung akel 60') :

1. http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html
2.  http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html
3.  http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html
4.  http://mongmira.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua-from-atika.html


Pemenang topup :

1.  http://smileon-secret.blogspot.com/2012/07/giveaway-raya-untuk-semua-dari-atika.html
2.  http://preciouselove.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua-dari-atika.html
3. http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html
4.  http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua-98.html


Pemenang blog review :

1. http://feeraakira.blogspot.com/2012/07/giveaway-raya-untuk-semua.html
2.  http://msvelentine.blogspot.com/2012/07/giveaway-raya-untuk-semua.html
3.  http://cikputeriput-je.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html
4.  http://i-to-the-k.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html
5. . http://nurfahz85.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html


Tahniah kepada mereka yang menang. Kepada yang tak menang, mohon maaf dan saya ucapkan banyak-banyak terima kasih sebab sudi join.


P/s : Kepada pemenang tudung akel, sila pm saya Nama Penuh, Alamat, No Phone dan Link Blog last esok. Saya akan pos hari Isnin. Kepada pemenang topup, pm saya No Phone dan Link Blog. Kepada pemenang blog review, saya akan review blog korang mungkin start esok atau hari Isnin selama dua hari. 

Pm saya di fb page atau personal fb 

Sekian, terima kasih ~


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

15 luahan hati:

sHaR!Na eLyaNa said...

tahniah smua :)

Azhunk Awang said...

Hahah tak menang tak ape.. at least leh eratkan hubungan sesama kita :D Ukhuwah Fillah.

NURUL ◕‿◕ said...

alo,tak da rezeki lagi ;(
TAHNIAH untuk pemenang~

SyUhAdA said...

thniah kpd yg bjaya..

iremi nisces said...

Asalamu alaikum, jazakAllah khair for sharing this information.

p.s Fasting - Three Changes my latest post dare you to have a luk :)

BUDAK NAKAL said...

: w/pun bdk nakal x tersenarai btw tahniah kpd pemenang !

.:WaRdAH:. said...

Assalamualaikum..
alhamdulillah tak sangka dpt..
cmane ye nak pm no..
kat cni cam open =)
http://smileon-secret.blogspot.com

nanakimie said...

tahniah pemenang:)

Intan Faridah said...

assalamualaikum..
tahniah kpd semua yang bertuah..:)

ana fatihah said...

Tahniah kepada semua yg menang..Saya xder rezeki lagi nampaknya..hehe :D

Mong Ra said...

Alhamdulillah syukran jazilan ukhti atika. :)

Dear KHY said...

allhamdulillah menang.Tahniah kepd yg lain kugak :)

Mrs Velentine said...

yea menang..hehe,,menang blog review..

fiQRa said...

ya Allah kak tika.. mcm tak prcaya.. alhmdulillah.. thank you kak.. nanti mas send detail ya ;)

fiqra91@gmail.com ;)

Yana Aina said...

tak menang ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula