Home » » Pesta Buku kembali lagi

Pesta Buku kembali lagi


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

Seriously, saya suka dengan buku. Nampak buku macam nampak coklat feveret saya. Eksaited sungguh !! hehe. Buku yang saya suka beli keluaran PTS dan Telaga Biru. Janji best. Pesta Buku dah datang lagi..










 Ok, banner ni dah menceritakan segala-galanya. Kalau berkesempatan, saya pun nak pegi. 

Jom cari buku keluaran PTS banyak-banyak !!

Maklumat lanjut :

P/s : Jangan lupa, tulis la dalam diari..hehe

والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

5 luahan hati:

Nasz said...

hye...wah bez nya...suka...erm ala...knpa xde pesta buku ni kt sarawak.....ssh la nak join...

sea_lavender said...

thnkz kongsi ni~~ ske2x tapi budget nk beli plak..ske jugak buku2 telaga biru ^_^ kena kumpul duit.. exam da settle nti...
jom singgah sea_lavender kongsikan kriteria2 Lelaki Cantik VS Wanita Gagah ;) moga bermnfaat ~

Fazreen Misbae said...

hehe..lately ni buku2 mcm ni yg jadi pilihan utk sy baca..sbb baca blog awk la sy cari dan beli buku Tuhan Untuk Semua..tp, belum ada kesempatan nk baca..hehe.. :)

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

Noor said...

oo..ulat buku ye..tapi bgus la jgk..membaca ni bleh tambah ilmu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula