Home » » Jom Komen Blog Salam Ukhuwah

Jom Komen Blog Salam Ukhuwah


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum


Kali ni saya rasa nak buat segmen..segmen nya ialah Jom Komen Blog Salam Ukhuwah. Segmen ini bertujuan untuk mengetahui pendapat dan penilaian orang lain tentang blog saya. Hasil daripada komen-komen kawan-kawan nanti, saya nak buat penambahbaikan blog. Supaya blog saya ni lebih mesra pembaca. 

Segmen ni senang je..kawan-kawan buat satu entri tentang blog saya. Tajuk bebas..tulis la apa-apa pun. Kemudian, tulis keburukanhttp://www.emocutez.com dan kebaikanhttp://www.emocutez.com. Ikut suka kawan-kawan..terpulang nak tulis berapa. Nak tulis keburukan je pun boleh..nak tulis kebaikan je pun boleh. Tak kisah dalam bentuk point or esei. 

Link entri tadi boleh letak di bahagian komen..tapi jangan tinggalkan link yang boleh klik ye. :) Nanti saya akan kumpul link kawan-kawan dan buat dalam satu entri..jom la komen, senang je kan?
Jom..jom.http://www.emocutez.com

Letak gambar ni dalam entri kawan-kawan..klik gambar untuk copy ~

 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

9 luahan hati:

-atiQah- said...

salam.. :) bagi saya, blog ni dah sangat comel! hehe.suka2..cuma saya rasa sedikit serabut dengan terlalu banyak entri2 lama yang boleh dibaca di bawah setiap entri. kalau buat 3,4 je tak nampak serabut sangat. :)

itu saja pendapat saya. :D

merahitujambu said...

comelnyaa pendrive tu..

~gaDiS hiJrah~ said...

saye dah laksanekan komen,, hee

http://hijratulhikmah.blogspot.com/2011/09/ngomel2-buat-salam-ukhuwah.html

~gaDiS hiJrah~ said...

hijratulhikmah.blogspot.com/2011/09/ngomel2-buat-salam-ukhuwah

Hidayati said...

Assalamualaikum.

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/09/jom-komen-blog-salam-ukhuwah.html

Pupel Liyana said...

pupel joint http://pupel.blogspot.com/2011/09/jom-komen-blog-salam-ukhuwah.html

maceh :)

Budak_taWadhuk - najwa - said...

Comments make us strong, because they tell us how weak we are.

tini uma kuantan said...

@-atiQah-

tini uma kuantan said...

salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula