Home » » Cuba Klik Gambar di Entri Blog

Cuba Klik Gambar di Entri Blog


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Kawan-kawan perasan tak ada perubahan di blog masing-masing? Saya rasa baru je berubah sebab awal pagi tadi masih lagi yang sama dan start beberapa jam, tengok-tengok dah lain. Cuba klik gambar yang ada di blog masing-masing..akan jadi macam ni tau. 




Dah macam fb plak kan? Rasanya orang lain boleh save gambar yang ada di blog kita. Tak guna la tutorial gambar tak boleh klik kan =)


 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

4 luahan hati:

Aleen Sepet :) said...

a'ah laa . huu , kalau mcm tue tak boley lah nak link kan ke blog org kan ?

Mish Apple said...

wuuu . canggih .

LynN LoLa~~ said...

eh haah laa! huhu kenape blogspot buat macam ni :'(

Neko-chan said...

Pastu die ada tulis "image from : www.apa-apa.com " Orang boleh copy la gambar tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula