Home » » Selamat Hari Ibu..

Selamat Hari Ibu..


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua..

Hari Ibu, Selamat Hari Ibu, Happy Mothers Day, Ibu, Mama, Emak, Bonda, Kasih Ibu


Dah lama tak conteng kat blog ni kan..saya baru je balik dari Pahang, ada program. Penat pon tak hilang lagi ni..seperti mana yang kita semua maklum, Ahad hari tu bersamaan 8hb Mei merupakan hari ibu kan..tapi tak bermaksud sehari tu je kita menghargai ibu kita. betul kan?

Time sambut hari ibu ni, saya ada kat Pahang..so, saya tak dapat nak join sekali. 

Sambut Hari Ibu dan Besday Anak buah sekali ;)



Mak dan besday boys~
Jangan nakal-nakal ye!!

Terima kasih mak kerana membesarkan saya dengan penuh kasih sayang...hanya Allah sahaja yang mampu membalas segala jasa mak dan abah dengan ganjaran yang setimpal. Amin..

...Sekian...

P/s : Entri banyak gambar kali ni :)



 والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

2 luahan hati:

Azree said...

Alahai..

Comel betul 2 hero kechik tue..

:D

SRenungan said...

waa..nak kek..
sedap tu..hehehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula