Home » » Senarai nama yang join Kempen: Jom Jadikan Blog sebagai Medium Dakwah!!

Senarai nama yang join Kempen: Jom Jadikan Blog sebagai Medium Dakwah!!


بسم الله الرحمن الرحيم 

Assalamualaikum..


Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi join kempen yang saya anjurkan. Ucapan tahniah http://www.emocutez.comjuga kerana telah selesai membuat satu entri tentang kempen ini. Kalau nak tau kempen apa, kempen tersebut ialah Jom Jadikan Blog sebagai Medium Dakwah. Apa yang saya harapkan ialah para blogger diluar sana menulis perkara yang baik dan bermanfaat..semoga secara tak langsung dapat menyebarkan dakwah atau kebaikan tak kira la tentang apa sekali pun. Yang penting, jangan menulis perkara yang tidak baik, perkara yang buang masa..sekarang zaman moden dan serba canggih, gunakan teknologi yang ada untuk membuat kebaikan. Betul kan??


Mereka yang join kempen ni :


Blog, Blog Dakwah, Blog Islam, Kempen, Blog Media Dakwah, Blog Medium Dakwah
Ok, kalau nak tau apa yang mereka tulis. Klik je link tersebut. Berdakwah tu tak kira di mana-mana dan bila-bila masa. Keep it up ya ikhwan~

P/s : Kalau ada yang nak join, dipersilakan. Tiada tarikh tutup http://www.emocutez.com

والسلام





Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

11 luahan hati:

sentuhanurani said...

syukran krn menyenaraika pondok buruk saya :)
uhibbukifillah :)

AL-QASSAM said...

aish tak tau pun..

hifazphat said...

nak join jugak boleh lagi ke?

qila~ said...

baru tauu..nk join jgk tp myb lmbt sket coz skrg da nk final exm..insyaAllah nnt sy buat postnye :)

Nazihah@Jiha said...

syukran ukht^^

fieha said...

syukran..sama2 kita teruskan perjuangan dlm berdakwah x kira melalui apa pun.. ^^

nor amira said...

baru join kempen ni;) thumbs up :)

~HanAlia said...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/kempen-jom-jadikan-blog-sebagai-medium.html

sy join :)

anahiettah afibs said...

ana join da....:)semoga succes

Syaza Nazurah said...

Saya nk join juga lah ^^

Isma Haneefa said...

nak join:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula