Home » » Betul ke kena tukar akaun Gmail untuk elak daripada Blog didelete?

Betul ke kena tukar akaun Gmail untuk elak daripada Blog didelete?


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua..


Selamat malam..semalam terbaca kat blog orang lain tentang kalau log in guna yahoo dan bukan gmail, nanti blog akan di delete? Hmmm...betul ke? Banyak sangat pendapat. Pening saya..saya log in guna Yahoo..betul ke kena tukar kepada gmail jugak untuk mengelakkan blog di delete??http://www.emocutez.com


Kucing, Kucing Comel, Cat, Kucing Merayu
Berharap dapat jawapan yang pasti macam kucing comel ni~

Kena tukar akaun dari 
Yahoo, Yahoo Mail, Yahoo Email, Acount Yahoo, Yahoo Web
ke 

GMail, Google, Google Mail

Betul ke kena tukar ni? Boleh tolong bagi tau tak?http://www.emocutez.com

Kucing, Kucing Manja, Kucing Jinak, Kucing Comel
Sayang dekat blog ni ^ ^

P/s : Esok ada exam Kepelbagaian Pelajar dan Pembezaan Pengajaran. Doakan saya dapat jawab dengan baik ye..syukran.http://www.emocutez.com

والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

10 luahan hati:

karimi said...

wallahu a'lam... anyway, gud luck 4 ur paper tomorrow cikgu atika... semoga urusan saudari dipermudahkan tuhan... ameen...

hudadida said...

rasanya tak kot..
kalau ada apa2 mesti admin blogger ada email kat semua..
tapi kalau takut sbb tak sure kan..
buat jela akaun gmail,
then pindahkan je blog tu ke tmpt yg baru..
tapi make sure download & save dulu..
semua selamat..^_^
cuma perlu kejar2 la kalau ada yg lari2..=]

♥e'in♥ said...

eh yeke???? e'in tatau lak.. lau tol laa kn, abes laa blog e'in kena delete t.. hhmm.. btw, good luck oke.. :)

miss fatihah said...

xla.tu untuk y xaktif je :)

Alfi said...

good luck utk exam tu..! :)

:: Alfi's Blog ::

Saharrul Mohd Talib said...

Buat yg terbaik dalam exam tu nnt... dlm pepatah inggeris " Do the best to be the best bcoz u are the best" .. sy pun exam mggu dpn.. exam U.. so sama2 berjuang.. ALLAHUMMA YASEER WALA TUA' SIR YAA KAREEM... AMEEN.. semoga DIA permudahkan segalanya..:)

IFA Athirah said...

mmg dh trsebar meluas pasal hal ni.. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Nini Hartini said...

rasanya salah faham blogger. entry sebenar boleh tgk kat sini..

http://www.adamxis.com/2011/04/buletin-kisah-benar-notis-blogspot.html

Siti Safiyyah said...

ss dah tuka ke gmail..senang cite..kang kalo jadi pape kat blog, menangis tak berlagu la ss nanti.. hehe


p/s: suke blog ni..kemas jek tak macam blog ss..huk3

Siti Safiyyah said...

setakat ni takde efek pape lagi.. cume bila dah bertukar nanti, kene login gune akaun gmail tu jela.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula