Home » » Saya menang Contest!!

Saya menang Contest!!


بسم الله الرحمن الرحيم 

Assalamualaikum...

Sebenarnya cerita ni mungkin dah lama..tapi, saya nak tulis jugak. Tujuannya ialah saya nak ucap terima kasih kepada penganjur contest. Saya join sebab suka-suka je pon, tapi tak sangka boleh menang dan dapat no 1..hehe. tQ~


Pocoyo, Pocoyo Comel, Contest, Menang Pertandingan, Hooray, Yeay


Kalau nak tau saya msuk contest pe, saya masuk Contest Blog Simple tapi Kemas yang dianjurkan oleh meera dan izyan..tak sangka pulak join-join je terus menang kan. Lagi pun waktu umum keputusan tu, saya ada kursus dan tak online. Balik-balik je, cek kat shoutbox, penganjur ada tinggalkan mesej...cam tak caye je. Tak silap saya, ramai lagi blog yang cantik-cantik...mungkin rezeki saya gaknya kan. 


Dari pihak penganjur

Dari pihak penganjur



Tapi yang penting, saya join untuk suka-suka je...jadi, bile dah menang mesti ada hadiah kan. Saya dapat header..tapi, saya tak tempah lagi. Buat masa ni saya busy...meera ngan izyan pun bz agaknya. Takpe..biar la adik-adik tu study dulu untuk exam..saya pun dah nk dekat exam ni. Header tu bile-bile je la akak tuntut ye!! hehe...entri keputusan contest ni. >TEKAN<

Akhir sekali, nak ucap lagi terima kasih la. Bukan pihak pengajur contest je..kepada semua yang sudi datang melawat blog saya yang tak seberapa ni. hehe..

والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

3 luahan hati:

Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah..rezeki...
takziah wt anda...opss...bukan..tahniah..hahaha

Puanbee said...

tahniah ..best kan menang !

Izzatul Iman said...

Alhamdulillah...tahniah ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula