Home » » Pembaharuan di Blog Atika Aula

Pembaharuan di Blog Atika Aula


بسم الله الرحمن الرحيم 


Assalamualaikum semua dan selamat petang..dah minum petang ke??http://www.emocutez.com Sekarang ni blog saya dah berubah wajah. Nak cakap berubah banyak tu tak la..tapi boleh tahan la. hehe. Kalau yang selalu datang sini, mesti perasan kan apa yang berubah nya. Kalau yang baru datang, mesti la tak tau kan..sebab tak pernah tengok blog saya sebelum ni macam mana. Takpe..selamat datang, nanti selalu-selalu la singgah baca entri kat sini. 


Antara perubahan di blog saya :

1. Tukar background

Asal

Salam Ukhuwah, Blogger

Baru

Salam Ukhuwah, Blogger

Tukar sebab dah bosan dengan background yang lama..


2. Font  Tempus Sans ITC -> Calibri. Nampak lebih kemas rasanya.


3. Tukar background tabs. Hijau -> Kelabu


4. Tukar warna link. Hiijau -> Pink


5. Blog Archieve dalam bentuk kalendar


6. Image Home, Older dan Newer dah ditukar jugak..


Itu je yang nampak jelas rasanya kan...


Apa pendapat kawan-kawan tentang blog saya??http://www.emocutez.com 
Komen la cket~
http://www.emocutez.com




والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

11 luahan hati:

DaK CoMoT said...

comellllllll ^__^

Siti Zulaikha said...

comel comel... ;)

bella said...

comel2..hehe

wanacesh said...

comel macam dulu,,btw makin kemas senang nak bca dri font dulu,,he3

Bila kita sama-sama PANAS

Jo Qusary said...

not bad...

Farhah Zaidah said...

camne nak tukar font? tlong ajarkan bleh? =)

Najmi Ahmad said...

sesuai la klo kate ni belog dak pmpuan...klo belog laki cmni...baik suh dy cek solat balik laa!!
but kulluhaa ok!!

Nadhirah-chan said...

blog awak comel !! bahagi share 50% boleh ? boleh la boleh la huww ~

shahjiehan said...

lawa!..hurmm..blog sj je yang x kemas :(

::Baba♥Mama:: said...

cute sgt2....

::Baba♥Mama:: said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula