Home » » "Like" lah Seikhlas Hati

"Like" lah Seikhlas Hati



بسم الله الرحمن الرحيم


Pertama sekali, saya nak ucapkan terima kasih kepada rakan2 bloggers yang sudi melawat blog saya..memberikan komen, meng"like" entri dan sebagainya. Terima kasih ye..
Cute Icon, Icon Comel, Gambar Comel


Blog Atika Aula kini di fb..baru saja ditubuhkan. Ramai yang add saya di fb..tp sy rasa lebih elok like page ni dan kita dapat berkongsi2 maklumat tentang dunia blogging, info2 semasa dan lain2.


Kalau kawan2 ada pertanyaan juga boleh tanya di fan page saya..sebab kalau kawan2 tulis di shoutbox, mungkin saya akan terlepas pandang dan akhirnya saya x balas permintaan kawan2.
Cute Icon, Icon Comel, Gambar Comel


Jadi, yang paling baik..ajukan soalan kawan2 di fan page saya. Yang mana saya boleh tolong..insyaAllah saya akan tolong ye terutamanya untuk mencantikkan blog. Kalau saya agak sibuk dan x sempat untuk tunjukkan tutorial, mungkin juga saya akan bagi link tersebut kepada kawan2.


Tiada paksaan untuk like ye...like lah seikhlas hati anda ;)


Ni fan page blog saya




Di sidebar pon ada juga


Cute Icon, Icon Comel, Gambar Comel

..Sekian..



والسلام



Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

7 luahan hati:

iqbalsyarie said...

saya like sudah..insyaAllah :)

Mohamadazhan hjDesa said...

menarik.hehe
nak try buat jg

sarah honey said...

dah like..
kalau sudi sila like saya jugak..kat sini...

http://www.facebook.com/pages/Blog-Bila-Sarah-Honey-Bercerita/154459321266667

support sesame bloggers.hehe

Cik Aien said...

:) dunia blogging untuk kite semua..

nice blog!

tian said...

like this,, hehe

... said...

asa salam..
saya baca2 entri, tapi tak boleh 'like'.sebab tak daftar sebarang akaun fb.huhu..

eh.ada emoticon teddy.macam blog sahabat saya yang satu tu :)
bergolek2 :D

Balqis Azhar said...

assalam..follow atika ok..
chatbox atika mcam probs sikit..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula