Home » » Hati-Hati Balik Kampung

Hati-Hati Balik Kampung


بسم الله الرحمن الرحيم


Salam semua..
Pe khabar? Harap chat2 semuanya..pada tarikh 10/11/10 berakhirnya tugas saya sebagai pelajar pada sem1 tahun 2 ni. Tp sem depan ada lg..
Exam td last paper sem ni. Jadi, di kesempatan ni..saya nak ucapkan kepada sahabat2 seperjuangan, termasuk juga yang membaca entri ni yang mana dah abes exam dan sedang berkemas-kemas barang 2..saya nak ucapkan selamat pulang ke kampung ye.
Semester depan kalau panjang umo kita jumpa lagi..


Selamat Bercuti, Happy Holiday, Balik Kampung, I Luv Islam, Testi I Luv Islam

Hati2 pulang ke kampung..x kira la awak naik kereta ke, moto ke, bas ke, kapal terbang ke..sama je. Yang penting berhati-hati di jalan raya dan jaga diri baik2..


Kereta, Motor, Bas, Kapal Terbang, Pengangkutan Awam, Transport

Jangan lupa baca doa naik kenderaan supaya perjalanan rakan-rakan sentiasa di bawah lindunganNya. Semoga selamat pulang dan selamat sampai ke destinasi. Aminn..
Ok la, rasa nye 2 je yang saya nak sampaikan. Jumpa lagi lain kali ye..


والسلام


Syukran kerana sudi membaca..boleh Like dan Share entri ini

17 luahan hati:

Cheqna said...

Salam,

selamat bercuti!

:-)

Hanis Azla said...

Selamat balik kg..

Mardhiah said...

sila manfaatkan masa cuti anda... ngeee...

iqbalsyarie said...

wah...da cuti~ seronomya.moga sentiasa bermanfaat :)

Post-post menarik.
Allah wujud ke?

Allah Sangat Baik. Setuju?

hana nabihah said...

selamat bercuti sahabat :D

simply nana said...

selamat bercuti n semoga mendapat result yg baek...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pena said...

selamat bercuti..

sngt jelez.. sbb cuti sem pena dh nk abis.. hehe..

AngahSayang2314 said...

salam... eh nie nak kemana nie????

apa pun jln baik2 ye

Atika Aula said...

Syukran sume nye...sbnrnye sy dah nk blek ke umah sbb dh start cuti sem.:)

redfingger said...

apa2 pun mulakan dengan doa, insyaallah semua selamat...:-)

hijabul crewz said...

salam saudari...

selamat pulang kekg ler...
semoga perjalanan diberkati dan selamat sampai umah...

fitri said...

belajar mane ni?

baru abes xm gak smlm...

slmt bercuti panjang~

maCy said...

selamat cuti2 msia ;D

MOH KEMBARA said...

Salam, abis exam? Ok selamat bercuti! Bila senang gi blog cikgu baca tentang Bertandang ke Rumah Orang Turki dan Sarapan Turki! Take care!

fatin hanani said...

awai abs paper hehehe
fatin bawu abs tadi hehe.best gila hehe :D
sem satu ehh..study kay na??

^baju kurung^ said...

waah.. bestnye,, sume da abes exm. sye punye nex week bru nk stat. nway, slmat bcuti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Copyright Control : Atika Aula